Розроблення технології згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Дисертацію присвячено науковому обґрунтуванню та розробленню технології згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами. Диссертация посвящена научному обоснованию и разработке технологии сгущенных молочных консервов с плодово-ягодными наполнителями. The dissertation is devoted to scientific explanation and development of technology of condensed milk canned with fruit fillings.

Опис

Ключові слова

плодово-ягідний сироп, згущені молочні консерви, технологія, наповнювач, плодово-ягодный сироп, сгущенные молочные консервы, технология, наполнитель, filler, fruit-berry syrup, condensed canned milk, technology, кафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій

Бібліографічний опис

Рябоконь, Н. В. Розроблення технології згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами : автореф. дис. ... канд. техн. наук : спец. 05.18.04 «Технологія м’ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів» / Рябоконь Наталія Валеріївна; НУХТ. – К., 2015. – 24 с.