Розроблення харчових раціонів функціонального призначення для студентів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Hозроблено науково обгрунтовані скомплектовані обідні тижневі раціони харчування у двох варіантах збалансованими за основними харчовими речовинами та енергетичною цінністю. The scientifically substantiated weekly diets for lunches in two variations, which are balanced in terms of main nutrients and calories.

Опис

Ключові слова

харчовий раціон, diet, студенти, students, добовий набір продуктів, daily composition of dishes, кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу

Бібліографічний опис

Пересічний, М. І. Розроблення харчових раціонів функціонального призначення для студентів / М. І. Пересічний, С. М. Пересічна // Харчова наука і технологія : науково-виробничий журнал. – Одеса : ОНАХТ, 2014. – № 3 (28). – С. 9–14.

Зібрання