Розроблення харчових раціонів функціонального призначення для студентів
Вантажиться...
Дата
2014
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Hозроблено науково обгрунтовані скомплектовані обідні тижневі раціони харчування у двох варіантах збалансованими за основними харчовими речовинами та енергетичною цінністю.
The scientifically substantiated weekly diets for lunches in two variations, which are balanced in terms of main nutrients and calories.
Опис
Ключові слова
харчовий раціон, diet, студенти, students, добовий набір продуктів, daily composition of dishes, кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу
Бібліографічний опис
Пересічний, М. І. Розроблення харчових раціонів функціонального призначення для студентів / М. І. Пересічний, С. М. Пересічна // Харчова наука і технологія : науково-виробничий журнал. – Одеса : ОНАХТ, 2014. – № 3 (28). – С. 9–14.