Anomalous properties in aqueous solutions of polysaccharides

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

The study of physicochemical properties of suspensions of polysaccharides in a wide range of mechanical stress and temperature are important in justifying the technological conditions of production of quality food.

Опис

Ключові слова

polysaccharides, starch, polimorphic, transformation, полісахариди, крохмаль, поліморфний, перетворення, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Mank, V. Anomalous properties in aqueous solutions of polysaccharides / V. Mank, O. Melnyk, V. Bakhmach // Ukrainian Journal of Food Science. – Ukraine, Kyiv, 2014. – Р. 236-242.

Зібрання