Іноземна мова (Англійська мова)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Методичні вказівки спрямовані на ознайомлення студентів з програмою вступного екзамену, метою та порядком проведення екзамену, структурою екзаменаційного білету, критеріями оцінювання усних та письмових відповідей на екзамені.
Methodological materials are aimed at familiarizing students with the syllabus of the entrance examination, exam purpose and format, its content and evaluation criteria for its oral and written parts.

Опис

Ключові слова

вступний екзамен, ступінь магістра, програма, екзаменаційний білет, завдання, entrance examination, master’s degree, syllabus, examination paper, task, кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

Бібліографічний опис

Чередніченко, Г. А. Іноземна мова (Англійська мова) : методичні вказівки для підготовки до вступного екзамену з дисципліни «Іноземна мова (за професійним спрямуванням)» для навчання за ОППП «магістр» за галузями знань 0305 Економіка та підприємництво, 0306 Менеджмент і адміністрування та напрямами підготовки 6.050101 Комп’ютерні науки, 6.050202 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології денної та заочної форм навчання / Г. А. Чередніченко, Л. Ю. Шапран, Л. І. Куниця. - К : НУХТ, 2010. - 50 с.