Quality change of combined extrusion products during storage

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

КНТЕУ

Анотація

The results of quality changes research of new combined extrusion products, depending on receipt, packing and terms of storage are represented. The prolonged term of storage of these products is substantiated.

Опис

Ключові слова

quality, extrusion products, storage, качество, якість, екструдовані продукти, зберігання, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Annenkova, N. B. Quality change of combined extrusion products during storage / N. B. Annenkova // Global safety of commodity and environment. Quality of life : the 15th Symposium of IGWT. – Kyiv, Ukraine : Книга, 2006. – С. 806–811.

Зібрання