Екологічні проблеми цукрової промисловості та шляхи їх вирішення сировини

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В даній роботі проведено аналіз екологічного стану та охарактеризовано основні екологічні проблеми цукрової галузі харчової промисловості. Запропоновано інтенсифікувати процес абсорбції диоксиду карбону в апаратах І та II сатурації, що дозволить досягнути ефекту абсорбції 35 - 38 %.

Опис

Ключові слова

забруднення навколишнього середовища, екологічні проблеми, екологізація, загрязнение окружающей среды, экологические проблемы, экологизация, environmental pollution, environmental problems, greening

Бібліографічний опис

Танащук, Л. І. Екологічні проблеми цукрової промисловості та шляхи їх вирішення сировини / Л. І. Танащук, Л. Ф. Степанець // Харчова промисловість. — 2013. — № 14. — С. 83-85.

Зібрання