Параметричні моделі технологічних процесів харчових виробництв

Вантажиться...
Ескіз

Файли

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Прийняття оптимальних рішень в логістичному управлінні потоковими процесами ґрунтується на оцінці величини загальних логістичних витрат. Це зумовлено єдністю та взаємозалежністю матеріальних, енергетичних, фінансових та інформаційних потоків, що виявляються у механізмі їх взаємовідображення: фінансовий та інформаційний потоки у логістичній системі, з одного боку, є відображенням видових форм матеріального потоку, а з іншого - засобом регулювання відхилень параметрів матеріального потоку від оптимальних. This is due to the unity and interdependence of material, energy, financial and information flows found in the mechanism of vzayemovidobrazhennya: financial and information flows in the logistics system, on the one hand, a reflection of specific forms of material flow, and the other - a means of regulating the flow of material deviations options best of.

Опис

Ключові слова

харчове виробництво, інформаційний потік, параметричні моделі, food production, information flow, parametric model, кафедра мехатроніки та пакувальної техніки, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Кривопляс-Володіна, Л. О. Параметричні моделі технологічних процесів харчових виробництв / Л. О. Кривопляс-Володіна, О. М. Гавва, В. Б. Захаревич // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції - основні засади її конкурентоздатності : матеріали II Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 11 вересня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 33-35.