Мембранна та адсорбційна теорії будови клітини. Роль та функції білків у клітині

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Значна кількість процесів в харчовій промисловості спрямована на вилучення з сировини певного компоненту чи ряду компонентів, з яких в подальшому виробництві буде виділено цільовий продукт. A large number of processes in the food industry aimed at extracting raw materials from a number of specific component or components that further production will be allocated to the target product.

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології цукру і підготовки води, білок, клітина, white, cell

Бібліографічний опис

Логвін, В. М. Мембранна та адсорбційна теорії будови клітини. Роль та функції білків у клітині / В. М. Логвін, О. В. Адаменко // Мембранні процеси та обладнання в інноваційних технологіях харчових виробництв : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих вчен. і студ., 27 — 28 листопада 2012 р. - К.: НУХТ, 2012. — С. 40-41.