Наукові принципи одержання органічних молочних продуктів десертного призначення
Вантажиться...
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розроблено технології морозива та білкових паст на основі натуральних технологічно функціональних інгредієнтів. Досліджено умови попередньої підготовки вуглеводовмісної та білкової сировини для активації її технологічних властивостей. A technology of ice cream and protein paste based on natural ingredients technologically functional. The conditions of preconditioning vuhlevodovmisnoyi and raw protein to activate its technological properties.
Опис
Ключові слова
кафедра технології молока і молочних продуктів, молочні продукти, органічні продукти, десерти, dairy products, organic products, desserts
Бібліографічний опис
Поліщук, Г. Є. Наукові принципи одержання органічних молочних продуктів десертного призначення / Г. Є. Поліщук, О. В. Грек // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 22 – 23 березня 2012 р. — К. : НУХТ, 2012. — С. 45.