Композицiя для виготовлення шинки (Патент на корисну модель № 91575)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Композицiя для виготовлення шинки, що мiстить баранину, сiль, цукор, нiтрит натрiю, перець духмяний або чорний мелений, часник свiжий, сумiш для iн'ектування, воду питну, додатково мiстить м'ясо буйвола. Composition for the manufacture of ham containing lamb, salt, sugar, sodium nitrite, spices or black pepper, fresh garlic, blend for n chuvanna, drinking water, additionally contains Buffalo meat.

Опис

Ключові слова

шинка, ham, м'ясо буйвола, buffalo meat, баранина, lamb, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Патент на корисну модель № 91575 UA, МПК А23L 1/31 (2006.01) Композицiя для виготовлення шинки / Москалюк О. Є., Гащук О. І., Федурко І. А. ; власник Національний університет харчових технологій. — № u 201401052 ; заявл. 04.02.2014 ; опубл. 10.07.2014, Бюл. № 13.

Зібрання