Інтегровані корпоративні формування за участю м’ясопереробних підприємств

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Дисертаційна робота присвячена поглибленому дослідженню теоретичних та методичних особливостей створення інтегрованих корпоративних формувань за участю м’ясопереробних підприємств. The thesis is devoted to wide of in-depth theoretical and methodological features of integrated corporate formations involving meat processing enterprises. Theoretical approach in the direction of concepts and categories of integration was investigated, especially distinction of phenomenon of concept of «agricaltural ingration» and «corporation». Motives, reasons and necessity of integration in meat subcomplex were defermined.

Опис

Ключові слова

кафедра обліку і аудиту, м’ясопродуктовий підкомплекс, інтеграція, інтегровані корпоративні формування, meat subcomplex, integration, integrated corporate formation

Бібліографічний опис

Соломчук, Л. М. Інтегровані корпоративні формування за участю м’ясопереробних підприємств : автореф. дис. ... канд. екон. наук : 08.00.04 / Соломчук Людмила Миколаївна ; НУХТ. - К., 2015. - 21 с.