Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням кукурудзяного борошна
Вантажиться...
Дата
2015
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Дисертація присвячена удосконаленню технології хлібобулочних виробів з використанням кукурудзяного борошна. В роботі досліджено хімічний склад та технологічні властивості кукурудзяного борошна обойного порівняно з пшеничним першого сорту.
The thesis is devoted to the improvement of bread technology with corn flour application. The chemical composition and technological properties of whole-corn flour in comparison with wheat flour are investigated.
Опис
Ключові слова
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, пшеничне борошно, кукурудзяне борошно обойне, кукурудзяна заварка, wheat flour, whole-corn flour, pregelatinized corn flour
Бібліографічний опис
Писарець, О. П. Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням кукурудзяного борошна : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 "Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів" / Писарець Ольга Петрівна ; НУХТ. - К., 2015. - 23 с.