Зміна мікроструктури рослинної сировини під час сушіння

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В роботі розглядається зміна і формування типової мікроструктури продукту під час сушіння. Зроблено аналіз впливу зміни мікроструктури на морфологію, поверхневі властивості й якість продукту.

Опис

Ключові слова

сушіння, мікроструктура, картопля, яблука, сушка, микроструктура, картофель, яблоки, drying, microstructure, potatoes, apples, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Шутюк, В. В. Зміна мікроструктури рослинної сировини під час сушіння / В. В. Шутюк, К. А. Штим, І. В. Швецова // Актуальні наукові досягнення – 2015 : матеріали ХІ Міжнародної науково-практичної конференції. – Прага, 2015. – С. 75-77.