Зміна мікроструктури рослинної сировини під час сушіння
Вантажиться...
Дата
2015
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
В роботі розглядається зміна і формування типової мікроструктури продукту під час сушіння. Зроблено аналіз впливу зміни мікроструктури на морфологію, поверхневі властивості й якість продукту.
Опис
Ключові слова
сушіння, мікроструктура, картопля, яблука, сушка, микроструктура, картофель, яблоки, drying, microstructure, potatoes, apples, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Шутюк, В. В. Зміна мікроструктури рослинної сировини під час сушіння / В. В. Шутюк, К. А. Штим, І. В. Швецова // Актуальні наукові досягнення – 2015 : матеріали ХІ Міжнародної науково-практичної конференції. – Прага, 2015. – С. 75-77.