Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22419
Title: Variet of gastronomic and food destinations to Austraeia
Authors: Nazarenko, Natalia
Veres, Ekaterina
Keywords: catering
tourism
wine
виноробство
гастрономія
туризм
гастрономия
виноделие
кафедра туристичного та готельного бізнесу
Issue Date: 2015
Citation: Nazarenko, N. Variet of gastronomic and food destinations to Austraeia / N. Nazarenko, K. Veres // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 24 вересня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 92-93.
Abstract: Gastronomy, food and wine tourism has become a rapidly growing area of tourism research and tourism product development. Гастрономія, їжа і вино туризм став швидко зростаючої областю досліджень і розвитку туризму туристичного продукту.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/22419
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
34.pdf109.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.