Удосконалення технології напівкопчених ковбас з використанням композиційних білоквміщуючих наповнювачів
Вантажиться...
Дата
2016
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Обґрунтовано підходи щодо виробництва напівкопчених ковбас з
використанням м'яса птиці і композиційних білоквмісних сумішей з
використанням зародків пшениці, сухої молочної сироватки, колагеновмісної
сировини і технологічних добавок.
It is founded approaches for production half smoked sausages with application
poultry meat and composition protein including compound with wheat nucleus, dry
whey, collagen including stuff and technological addends application.
Опис
Ключові слова
посол, м'ясо птиці, пшеничні зародки, молочна сироватка, wheat nucleus, whey, salting, poultry meat
Бібліографічний опис
Мороз, О. О. Удосконалення технології напівкопчених ковбас з використанням композиційних білоквміщуючих наповнювачів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : спец. 05.18.04 «Технологія м’ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів» / Мороз Олена Олексіївна ; НУХТ. – Київ, 2016. – 25 с.