Реологічні властивості крохмальних клейстерів для універсального кулінарного напівфабрикату

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кулінарні напівфабрикати, реологічні властивості, крохмальний клейстер, starch paste, cooking semifinished, rheological properties, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Пушка, О. С. Реологічні властивості крохмальних клейстерів для універсального кулінарного напівфабрикату / О. С. Пушка, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 146-148.