Альтернативні шляхи підвищення якості бурякового цукру в умовах сучасного виробництва
Вантажиться...
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології цукру і підготовки води, кафедра експертизи харчових продуктів, підвищення якості, сучасне виробництво, буряковий цукор, beet sugar, modern production, improve the quality
Бібліографічний опис
Адаменко, О. В. Альтернативні шляхи підвищення якості бурякового цукру в умовах сучасного виробництва / О. В. Адаменко, В. М. Логвін // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 12-13 листопада 2015 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки України. — К. : НУХТ, 2015. — С. 175-177.