Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2300
Назва: Визначення оптимального технологічного режиму процесу екстрагування сахарози з бурякової стружки при переробленні буряків погіршеної якості
Автори: Гусятинська, Наталія Альфредівна
Тетеріна, Світлана Миколаївна
Ліпєц, Антон Адамович
Мірошник, Володимир Олександрович
Ключові слова: основний сульфат алюмінію
живильна вода
оптимізація
цукроза
екстрагування
бурякова стружка
бурякоцукрове виробництво
basic sulfate of aluminium
feedwater
optimization
saccharose
extracting
sugar-beet shaving
sugar-beet production
кафедра біотехнології і мікробіології
Дата публікації: 2006
Бібліографічний опис: Гусятинська, Н. А. Визначення оптимального технологічного режиму процесу екстрагування сахарози з бурякової стружки при переробленні буряків погіршеної якості / Н. А. Гусятинська, С. М. Тетеріна, А. А. Ліпєц, В. О. Мірошник // Збірник наукових праць Вінницького державного аграрного університету. Серія : Технічні науки. – Вінниця, 2006. – С. 41-44.
Короткий огляд (реферат): На підставі математичної обробки результатів експериментальних досліджень встановлена емпірична залежність ефекту очищення соку, приросту редукувальних речовин, ефекту видалення високомолекулярних сполук в процесі екстрагування від температури та рН живильної води, що використовується для вилучення сахарози з бурякової стружки. It was show the empiric dependence of effect of cleaning of juice, the increase of invert substances, the effect of moving away of high molecular connections in the process of extracting from a temperature and рН of feed-water is set on the basis of mathematical treatment of results of experimental researches.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2300
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4643.pdf233.99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.