Meat Sector in Ukraine: assessment of its development
Вантажиться...
Файли
Дата
2016
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
meat production, food industry, consumers, виробництво м’яса, харчова промисловість, споживачі, кафедра іноземних мов професійного спрямування, производство мяса, пищевая промышленность, потребители
Бібліографічний опис
Razinkova, T. Meat Sector in Ukraine: assessment of its development / T. Razinkova, M. Molozhon // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті. В 4 ч. : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України. — К. : НУХТ, 2016. – Ч. 4. – С. 186.