Functional food products with immunocorrective action

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Modulation of immunological reactivity - one of the important mechanisms of probiotic microorganisms that can be the basis for the differentiated application of functional food products and probiotic for the prevention and treatment of diseases.

Опис

Ключові слова

functional food products, immunocorrective action, lactic acid bacteria, функціональні харчові продукти, імунокорегувальна дія, молочнокислі бактерії, кафедра біотехнології і мікробіології, функциональные продукты питания, иммунокорректирующее действие, молочнокислые бактерии

Бібліографічний опис

Starovoitova, S. Functional food products with immunocorrective action / S. Starovoitova, A. Karpov // Food Science for Well-being (CEFood 2016) : 8th Central European Congress on Food 2016 : book of Abstracts, 23-26 May 2016. — K.: NUFT, 2016. – P. 294.