Мікробіологія галузі

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Методичні рекомендації до вивчення дисципліни та виконання контрольних робіт для студентів спеціальності "Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса" напряму 6.051701 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання
Для виробництва якісних харчових продуктів вивчення життєдіяльності мікроорганізмів, знання методів мікробіологічного та санітарно-бактеріологічного контролю на харчових підприємствах має вирішальне значення. Мікробіологія – одна з дисциплін фахової підготовки, оскільки якість м’яса та м’ясних виробів суттєво залежить від наявності в сировині мікроорганізмів та їх розвитку в процесі виробництва.
To produce quality food study of microorganisms, knowledge of methods of microbiological and sanitary bacteriological control of food plants is crucial. Microbiology - one of the courses of professional training, because the quality of meat and meat products significantly depends on the presence of microorganisms in raw materials and their development in the production process.

Опис

Ключові слова

мікробіологія галузі, microbiology branch, кафедра біотехнології і мікробіології

Бібліографічний опис

Мікробіологія галузі: Метод. вказівки до вивчення дисц. та викон. контрол. роботи для студ. спец. "Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса" напряму 6.051701 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навчання. / Уклад.: О. О. Воронцов. – К.: НУХТ, 2011. – 14 с.