Дослідження закономірності зміни активності амілолітичних ферментів в процесі солодорощення сої

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, ферменти, соя, солод, якісні показники, каталіз, enzymes, soy, malt, quality indicators, catalysis

Бібліографічний опис

Дослідження закономірності зміни активності амілолітичних ферментів в процесі солодорощення сої / О. В. Олексійчук, С. М. Олексієнко, Б. І. Хіврич, С. Р. Тодосійчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 73-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2007 р. – К. : НУХТ, 2007. – Ч. 2. – С. 151.