Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23792
Назва: Certificaton of organic production
Автори: Togachynska, Olga
Kotynskyy, Andriy
Strizhnova, Marianna
Ryzhykovа, Maria
Ключові слова: кафедра екологічної безпеки та охорони праці
сертифікація
органічна продукція
екологічне оцінювання
certification
organic production
environmental assessment
кафедра іноземних мов професійного спрямування
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Certificaton of organic production / O. Tohachynska, A. Kotynsky, M. Stryzhnova, M. Ryzhykovа // 8th Central European Congress on Food 2016 — Food Science for Well-being (CEFood 2016) : Book of Abstracts, 23-26 May 2016. — K. : NUFT, 2016. — P. 314.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23792
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
TEZY_FOOD_CONFERENCE.PDF69.28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.