Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23792
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTogachynska, Olga-
dc.contributor.authorKotynskyy, Andriy-
dc.contributor.authorStrizhnova, Marianna-
dc.contributor.authorRyzhykovа, Maria-
dc.date.accessioned2016-07-08T07:59:01Z-
dc.date.available2016-07-08T07:59:01Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationCertificaton of organic production / O. Tohachynska, A. Kotynsky, M. Stryzhnova, M. Ryzhykovа // 8th Central European Congress on Food 2016 — Food Science for Well-being (CEFood 2016) : Book of Abstracts, 23-26 May 2016. — K. : NUFT, 2016. — P. 314.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/23792-
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectкафедра екологічної безпеки та охорони праціuk_UA
dc.subjectсертифікаціяuk_UA
dc.subjectорганічна продукціяuk_UA
dc.subjectекологічне оцінюванняuk_UA
dc.subjectcertificationuk_UA
dc.subjectorganic productionuk_UA
dc.subjectenvironmental assessmentuk_UA
dc.subjectкафедра іноземних мов професійного спрямування-
dc.titleCertificaton of organic productionuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
TEZY_FOOD_CONFERENCE.PDF69.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.