Structure stabilization of fermented-milk pastes
Вантажиться...
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
To prevent moisture separation in fermented-milk products we suggest using unroasted buckwheat grains, which possess moisture-retaining and stabilizing qualities due to the content of mucus, protein, dietary fiber etc. Для запобігання відділення вологи в кисломолочних продуктах пропонуємо використовувати несмажені зерна гречки, які виявляють вологоутримуючі та стабілізуючі властивості завдяки вмісту слизей, білків, харчових волокон тощо.
Опис
Ключові слова
fermented-milk pastes, green buckwheat, structure’s stabilization, кисломолочні пасти, зелена гречка, стабілізація структури, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Structure stabilization of fermented-milk pastes / V. Pasichnyi, N. Yushchenko, I. Mykoliv, U. Kuzmyk // Ukrainian Food Journal. – 2015. – Volume ІV, Issue 3. – Рag. 431 – 439.