Дослідження процесу ферментації капусти з використанням дикорослої сировини

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

На основі експериментальних досліджень, встановлено, що додавання дикорослої сировини в технологіях квашеної капусти дають можливість покращити харчову цінність та надати антиоксидантних властивостей. Based on experimental studies, it was found that the addition of wild raw sauerkraut in technology make it possible to improve the nutritional value and provide antioxidant properties.

Опис

Ключові слова

кафедра технології консервування, ферментація, дикоросла сировина, капуста, fermentation, raw wild, cabbage

Бібліографічний опис

Бандуренко, Г. М. Дослідження процесу ферментації капусти з використанням дикорослої сировини / Г. М. Бандуренко, О. В. Бендерська, О. О. Сахаренко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 56-58.