Композиція для виготовлення шоколадної та кондитерської глазурі на основі жирового напівфабрикату (Патент на корисну модель № 52057)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис до патенту на корисну модель.Композиція для виготовлення шоколадної та кондитерської глазурі на основі жирового напівфабрикату. Description to useful model patent. Composition for making chocolate and confectionary coating on base of fat half-finished product.

Опис

Ключові слова

кондитерська глазур, confectionery coating, композиція, жировий напівфабрикат, шоколадна глазур, composition, fat semi-finished product, chocolate coating, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Патент на корисну модель 52057 Україна, МПК A21D 13/00 Композиція для виготовлення шоколадної та кондитерської глазурі на основі жирового напівфабрикату / Черевко О. І., Погожих М. І., Євлаш В. В., Нєміріч О. В., Гавриш А. В., Акмен В. О., Шевченко Ю. В. ; власник Харківський державний університет харчування та торгівлі. - № u201001980 ; заявл. 23.02.2010 ; опубл. 10.08.2010, Бюл. № 15.

Зібрання