Вивчення процесу змочування палигорськіта

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено процес змочування палигорськіта яблучним соком. Запропоновано модель будови частинки палигорськіта та рівняння для розрахунку швидкості і тривалості змочування капілярів адсорбента і підтверджено їх адекватність. Розраховано рушійну силу процесу і розміри пор.

Опис

Ключові слова

швидкість, змочування, палигорськіт, капіляри, speed, moistening, paligorscit, capillaries, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Матко, С. В. Вивчення процесу замочування палигорськіта / С. В. Матко, Л. М. Мельник, О. С. Марценюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2009. - № 29. - С. 36-39.

Зібрання