2017 : [12] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 12 of 12
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Якість і безпека харчових продуктівНаціональний університет харчових технологій
2017Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті ЄвроінтеграціїНаціональний університет харчових технологій
2017«Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі»Національний університет харчових технологій
2017Сучасні методи, інформаційне, програмне та технічне забезпечення систем управління організаційно-технічними та технологічними комплексамиНаціональний університет харчових технологій
2017Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПКНаціональний університет харчових технологій
2017Перспективи розвитку цукрової промисловості УкраїниНаціональний університет харчових технологій
2017Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатностіНаціональний університет харчових технологій
2017Проблеми управління і економіки підприємств в сучасних умовахНаціональний університет харчових технологій
2017Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпекаНаціональний університет харчових технологій
2017Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесіНаціональний університет харчових технологій
2017Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ століттіНаціональний університет харчових технологій
2017Новітні технології пакуванняНаціональний університет харчових технологій
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 12 of 12