Eduction of equilibrium state in vodkas by means of 1H NMR spectroscopy

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Eduction of equilibrium state of hydroxyl proton of ethanol and water in various samples of vodkas and flavored vodkas produced in Ukraine, using 1H NMR-spectroscopy.

Опис

Ключові слова

1H ЯМР-спектроскопія, 1H ЯМР-спектроскопия, 1H NMR-spectroscopy, водно-спиртова суміш, водно-спиртовая смесь, aqueous-alcoholic mixture, горілка, водка, vodka, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

Бібліографічний опис

Kuzmin, O. Eduction of equilibrium state in vodkas by means of 1H NMR spectroscopy / O. Kuzmin, V. Topol'nik, V. Myronchuk // Ukrainian journal of food science. – Kyiv : NUFT, 2014. – Vol. 2, Is. 2. – P. 220-228.

Зібрання