Fructose-inulooligosaccharide syrops exstraction from chicory
Вантажиться...
Дата
2016
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Obtaining fructose-inulooligosaccharide syrups from fresh roots or dry powder of chicory for the purpose of its further use in the production of healthy food products.
Опис
Ключові слова
fructose, syrups, chicory, extraction, фруктоза, сироп, цикорій, екстракція, цикорий, экстракция, кафедра харчової хімії
Бібліографічний опис
Popova, I. Fructose-inulooligosaccharide syrops exstraction from chicory / I. Popova, S. Kovaleva, S. Shulga // Food Science for Well-being (CEFood 2016) : 8th Central European Congress on Food 2016 : book of abstracts, 23-26 May 2016. – K. : NUFT, 2016. – P. 145.