Fructose-inulooligosaccharide syrops exstraction from chicory

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Obtaining fructose-inulooligosaccharide syrups from fresh roots or dry powder of chicory for the purpose of its further use in the production of healthy food products.

Опис

Ключові слова

fructose, syrups, chicory, extraction, фруктоза, сироп, цикорій, екстракція, цикорий, экстракция, кафедра харчової хімії

Бібліографічний опис

Popova, I. Fructose-inulooligosaccharide syrops exstraction from chicory / I. Popova, S. Kovaleva, S. Shulga // Food Science for Well-being (CEFood 2016) : 8th Central European Congress on Food 2016 : book of abstracts, 23-26 May 2016. – K. : NUFT, 2016. – P. 145.