Комбінований сорбент: застосування сорбентів для очищення сировини й харчових продуктів у процесі виготовлення істотно поліпшує їх якість

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Застосування сорбентів для очищення сировини та харчових продуктів у процесі виготовлення істотно поліпшує їх якість. The use of sorbents for the purification of raw materials and food products in the manufacturing process significantly improves their quality.

Опис

Ключові слова

очистка, purification, сорбент, вода, домішки, sorbent, water, impurities, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Бібліографічний опис

Манк, В. В. Комбінований сорбент: застосування сорбентів для очищення сировини й харчових продуктів у процесі виготовлення істотно поліпшує їх якість / В. В. Манк, В. О. Маринченко, Л. М. Мельник, / Харчова і переробна промисловість. - 2004. - № 2. - С. 26-27.

Зібрання