Використання гідроколоїдів у харчовому виробництві
Вантажиться...
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Досліджено ефективність використання гідроколоїдів при виробництві харчових продуктів.
The efficiency of the use of hydrocolloids in food production.
Опис
Ключові слова
гідроколоїди, структура, стабілізація, майонез, hydrocolloids, structure, stabilization, mayonnaise, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Кір’янова, Г. А. Використання гідроколоїдів у харчовому виробництві / Г. А. Кір’янова, І. Л. Корецька, В. В. Манк, В. О. Бахмач // Вісник НТУ ХПІ. – 2003. – Вип. 16. – С. 235-239.