Використання гідроколоїдів у харчовому виробництві

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено ефективність використання гідроколоїдів при виробництві харчових продуктів. The efficiency of the use of hydrocolloids in food production.

Опис

Ключові слова

гідроколоїди, структура, стабілізація, майонез, hydrocolloids, structure, stabilization, mayonnaise, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Кір’янова, Г. А. Використання гідроколоїдів у харчовому виробництві / Г. А. Кір’янова, І. Л. Корецька, В. В. Манк, В. О. Бахмач // Вісник НТУ ХПІ. – 2003. – Вип. 16. – С. 235-239.

Зібрання