Визначення оптимальних умов приготування сортівки за органолептичними показниками якості горілки
Вантажиться...
Файли
Дата
2008
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У статті розглянута методика обробки експериментальних досліджень щодо визначення оптимальних умов приготування водно-спиртових розчинів (сортівок) за органолептичними властивостями.
In the article the method of treatment of experimental researches of water-alcoholic solutions on organoleptic properties, depending on the terms of preparation.
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, водно-спиртовий розчин, планування експерименту, органолептичні властивості, горілка
Бібліографічний опис
Визначення оптимальних умов приготування сортівки за органолептичними показниками якості горілки / О. В. Кузьмін, О. М. Ловягін, В. В. Кузьмін, В. Г. Топольник // Обладнання та технології харчових виробництв: темат. зб. наук. пр. – Донецьк: ДонНУЕТ, 2008. - Вип. 19. – С. 203-210.