Амінокислотний склад молочно-білкових копреципітатів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті наведено технологію отримання та амінокислотний склад молочно-білкових копреципітатів з пюре журавлини. The article containes the technology of obtaining and amino acid composition of milk-protein co-precipitates with cranberry puree.

Опис

Ключові слова

сколотини, журавлина, молочно-білкові копреципітати, амінокислотний склад, buttermilk, cranberry, milk-protein coprecipitates, amino acid composition, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Гніцевич, В. А. Амінокислотний склад молочно-білкових копреципітатів / В. А. Гніцевич, Л. Г. Дейниченко // Актуальні задачі сучасних технологій : зб. тез доповідей міжнар. наук.-техн. конф. Молодих учених та студентів, 17–18 листоп. 2016 р., м. Тернопіль / М-во освіти і науки України, Терн. націон. техн. ун-т ім. І. Пулюя [та ін]. – Тернопіль : ТНТУ, 2016. – С. 228-229.