Амінокислотний склад молочно-білкових копреципітатів
Вантажиться...
Дата
2016
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У статті наведено технологію отримання та амінокислотний склад молочно-білкових копреципітатів з пюре журавлини.
The article containes the technology of obtaining and amino acid composition of milk-protein co-precipitates with cranberry puree.
Опис
Ключові слова
сколотини, журавлина, молочно-білкові копреципітати, амінокислотний склад, buttermilk, cranberry, milk-protein coprecipitates, amino acid composition, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Гніцевич, В. А. Амінокислотний склад молочно-білкових копреципітатів / В. А. Гніцевич, Л. Г. Дейниченко // Актуальні задачі сучасних технологій : зб. тез доповідей міжнар. наук.-техн. конф. Молодих учених та студентів, 17–18 листоп. 2016 р., м. Тернопіль / М-во освіти і науки України, Терн. націон. техн. ун-т ім. І. Пулюя [та ін]. – Тернопіль : ТНТУ, 2016. – С. 228-229.