Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25962
Назва: Композиція інгредієнтів для приготування обробних напівфабрикатів у кондитерському виробництві (Деклараційний патент на корисну модель № 117462)
Автори: Кузьмін, Олег Володимирович
Попович, Ксенія Вікторівна
Обеснюк, Ольга Олегівна
Буй, Лілія Михайлівна
Башняк, Анастасія Романівна
Ключові слова: сироп
настій
кондитерській виріб
syrup
extract
pastry
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Патент на корисну модель № 117462, МПК (2017.01) A23L 29/30, A21D 13/00 Композиція інгредієнтів для приготування обробних напівфабрикатів у кондитерському виробництві / Кузьмін О. В., Попович К. В., Обеснюк О. О., Буй Л. М., Башняк А. Р. ; заявник – Національний університет харчових технологій. – №u201700619 ; заяв. 23.01.2017 ; опубл. 26.06.2017, Бюл. №12.
Короткий огляд (реферат): Композиція інгредієнтів для приготування обробних напівфабрикатів у кондитерському виробництві містить цукор-пісок, воду, есенцію ромову, коньяк. При цьому для купажування сиропу як коньяк використовують коньяк України та додатково - суміш водно-спиртових настоїв суданської троянди та обліпихи. The composition of ingredients for the preparation of semi-finished semi-finished confectionery products contains sugar-sand, water, the essence of rum, cognac. At the same time, cognac is used for the blending of syrup as brandy, and in addition - a mixture of water-alcohol infusions of the Sudanese rose and sea buckthorn.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25962
Розташовується у зібраннях:Патенти



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.