Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25974
Title: | Дослідження впливу попередньої обробки на тривалість сушіння винограду |
Authors: | Білоцерківська, Наталія Вадимівна Шутюк, Віталій Володимирович |
Keywords: | сушіння виноград бланшування drying grapes blanching кафедра технології консервування |
Issue Date: | 2017 |
Citation: | Білоцерківська, Н. В. Дослідження впливу попередньої обробки на тривалість сушіння винограду / Н. В. Білоцерківська, В. В. Шутюк // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності: Матеріали VІ Міжнародної спеціалізованої науково- практичної конференції, 12 вересня 2017 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2017. - С. 132. |
Abstract: | В роботі наведені результати впливу попереднього бланшування в різних середовищах винограду на тривалість його сушіння. The results of the effect of preliminary blanching in different grape environments on the duration of its drying are given. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25974 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
17 09 Bilotserkivska IFR.pdf | 431.88 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.