Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25974
Title: Дослідження впливу попередньої обробки на тривалість сушіння винограду
Authors: Білоцерківська, Наталія Вадимівна
Шутюк, Віталій Володимирович
Keywords: сушіння
виноград
бланшування
drying
grapes
blanching
кафедра технології консервування
Issue Date: 2017
Citation: Білоцерківська, Н. В. Дослідження впливу попередньої обробки на тривалість сушіння винограду / Н. В. Білоцерківська, В. В. Шутюк // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності: Матеріали VІ Міжнародної спеціалізованої науково- практичної конференції, 12 вересня 2017 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2017. - С. 132.
Abstract: В роботі наведені результати впливу попереднього бланшування в різних середовищах винограду на тривалість його сушіння. The results of the effect of preliminary blanching in different grape environments on the duration of its drying are given.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25974
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
17 09 Bilotserkivska IFR.pdf431.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.