Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25975
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМурашко, Катерина Сергіївна-
dc.contributor.authorШутюк, Віталій Володимирович-
dc.date.accessioned2017-10-05T12:08:38Z-
dc.date.available2017-10-05T12:08:38Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationМурашко, К. С. Дослідження процесу сушіння кореню селери / К. С. Мурашко, В. В. Шутюк // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності: Матеріали VІ Міжнародної спеціалізованої науково- практичної конференції, 12 вересня 2017 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2017. - С. 135-136.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/25975-
dc.description.abstractВ роботі наведені результати попереднього оброблення різними способами кореня селери. Показано як пливає попереднє оброблення кореня селери на якість сухого продукту і тривалість процесу сушіння. The paper presents the results of preliminary processing of different ways celery. Shown as a preliminary treatment of any living thing celery on dry product quality and duration of the drying process.uk_UA
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectсушінняuk_UA
dc.subjectпопереднє обробленняuk_UA
dc.subjectкорень селериuk_UA
dc.subjectdryinguk_UA
dc.subjectpre-processinguk_UA
dc.subjectceleryuk_UA
dc.subjectкафедра технології консервуванняuk_UA
dc.titleДослідження різних технологій сушіння кореню селериuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
17 09 Murashko IFR.pdf507.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.