Вплив коагулянтів на мікробіологічні процеси у дифузійному апараті

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2003

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено вплив солей рекомендованих до використання при підготовці живильної води. The effect of salt recommended for use in the preparation of feed water.

Опис

Ключові слова

основний сульфат алюмінію, живильна вода, цукроза, мікроорганізми, екстрагування, коагулянти, високомолекулярні сполуки, пектинові речовини, бурякоцукрове виробництво, basic aluminum sulphate, feedwater, sucrose, bacteria, extraction, coagulants, macromolecular compounds, pectin, sugar beet production, кафедра біотехнології і мікробіології, кафедра технології цукру і підготовки води

Бібліографічний опис

Гусятинська, Н. А. Вплив коагулянтів на мікробіологічні процеси у дифузійному апараті / Н. А. Гусятинська, А. А. Ліпєц, М. В. Гусятинський, С. М. Коровко (Тетеріна) // Цукор України. - 2003. - № 6. - С. 15-17.

Зібрання