Вплив ДГСА на ступінь денатурації бурякової тканини

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено вплив дигідроксо сульфату алюмінію, у разі його використання в процесі екстрагування цукрози з бурякової стружки, на перехід високомолекулярних сполук, зокрема пектинових речовин, в дифузійний сік. The effect of dihydroxy aluminum sulphate, when it is used in the extraction of sucrose from beet chips, the transition macromolecular compounds such as pectin, the diffusion juice.

Опис

Ключові слова

дигідроксо сульфат алюмінію (ДГСА), живильна вода, ступінь денатурації, пектинові речовини, цукроза, екстрагування, бурякова стружка, бурякоцукрове виробництво, dihydroxy aluminum sulfate (DHSA), feedwater, degree of denaturation, pectin, sucrose, extraction, beet chips, sugar beet production, кафедра біотехнології і мікробіології, кафедра технології цукру і підготовки води

Бібліографічний опис

Ліпєц, А. А. Вплив ДГСА на ступінь денатурації бурякової тканини / А. А. Ліпєц, Н. А. Гусятинська, С. М. Коровко // Наукові праці НУХТ. - 2004. - додаток № 15. – С. 7-8.

Зібрання