Хліб білково-соєвий (патент на корисну модель № 119388)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Корисна модель відноситься до харчової промисловості, а саме до хлібопекарської галузі, і може бути використана для виробництва хлібобулочних виробів, збагачених сухою пшеничною клейковиною та ізолятом соєвого білка. Технічний результат полягає в отриманні хлібобулочних виробів, що містять підвищений вміст білка та мають вищий ступінь засвоєння за рахунок зростання вмісту лімітуючої амінокислоти. The useful model relates to the food industry, namely the baking industry, and can be used for the production of bakery products enriched with dry wheat gluten and soy protein isolate. The technical result is to obtain bakery products containing high protein content and have a higher degree of digestibility due to the growth of the limiting amino acid content.

Опис

Ключові слова

хліб, білок, ізолят, соя, амінокислоти, bread, protein, isolate, soy, amino acids, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Патент 119388 UA МПК A21D 13/06 (2017.01). Хліб білково-соєвий / Махинько В. М., Черниш Л. М., Самбурський Ф. Г. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u201703047 ; заявл. 31.03.2017 ; опубл. 25.09.2017, Бюл. № 18 2017.

Зібрання