Вплив температури пророщування рису на показники його солоду

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проведено дослідження процесу солодорощення зерна рису та визначено зміни хімічного складу. Встановлено залежність тривалості, вологості і температури пророщування зерна на якісні показники солоду. The study of the process of maturation of rice grain has been carried out and changes in the chemical composition have been determined. Dependence of duration, humidity and temperature of grain sprouting on qualitative parameters of malt was established.

Опис

Ключові слова

целіакія, глютен, рис, зерно, солод, пророщування, celiac disease, gluten, rice, grain, malt, germination, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Коберніцька, А. О. Вплив температури пророщування рису на показники його солоду / А. О. Коберніцька, Р. М. Мукоїд, В. П. Василів // Мир науки и иноваций. – 2016. - № 1(3). – С. 43-46.

Зібрання