Designing the technology of pastous milk-containing foodstuffs for the diets of military personnel

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

The composition and method of obtaining food emulsions used for the normalization of mixtures in the production of various types of milk-containing products, including for military personnel, have been developed.

Опис

Ключові слова

харчова емульсія, пищевая эмульсия, food emulsion, раціон військовослужбовців, рацион военнослужащих, ration of military personnel, молоковмісний продукт, молокосодержащий продукт, milk-based product, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Designing the technology of pastous milk-containing foodstuffs for the diets of military personnel / G. Polischuk, G. Simahina, N. Naumenko, I. Ustymenko // Food Science for Well-being (CEFood 2016) : 8 th Central European Congress on Food 2016 : book of Abstracts, 23-26 May 2016. — K. : NUFT, 2016. — P. 67.