Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2724
Название: Склад їстівного плівкового покриття
Авторы: Арсеньєва, Лариса Юріївна
Доценко, Віктор Федорович
Ключевые слова: їстівне покриття
полісахарид
хлорид кальцію
edible coating
polysaccharide
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра готельно-ресторанної справи
Дата публикации: 2004
Серия/номер: 3152;
Краткий осмотр (реферат): Корисна модель відноситься до харчової промисловості, а саме до хлібопекарської, і може використовуватись для подовження терміну збереження свіжості хлібобулочних виробів. The utility model relates to the food industry, namely the bakery industry, and can be used to extend the shelf life of bakery products.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2724
Располагается в коллекциях:Патенти

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
edible_coating.pdf44.14 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.