Дослідження впливу ферментів та фенолів сировини для стійкості пива

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Метою роботи є дослідження впливу ферментів та фенолів сировини для стійкості пива. The purpose of the work is to study the influence of enzymes and phenols of raw materials for the stability of beer.

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, помутніння, стабілізація, стійкість, turbidity, stabilization, stability

Бібліографічний опис

Лойко, С. Дослідження впливу ферментів та фенолів сировини для стійкості пива / С. Лойко, В. В. Рубан, З. М. Романова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч.1. – С. 285.