Висока кваліфікація кадрів – запорука конкурентоспроможності цукрової галузі
Вантажиться...
Дата
2015
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розглянуто важливість та необхідність безперервної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-технічних працівників і спеціалістів цукрових заводів. Показано, що кращих показників постійно досягають ті підприємства, на яких системно підвищують кваліфікацію персонала. It was discussed importance and necessity of continuous education and professional skills improvement of engineering manpower and specialists of sugar factories. It was shown that the best results permanently achieve enterprises where training of personal takes place systematically.
Опис
Ключові слова
цукрова галузь, навчання, успіх, sugar industry, training, success, кафедра технології цукру і підготовки води, department of sugar and saccharides production
Бібліографічний опис
Висока кваліфікація кадрів – запорука конкурентоспроможності цукрової галузі / М. М. Ярчук, М. Ф. Калініченко, М. Д. Хоменко та ін. // Цукор України – 2015. – № 2. – С. 10–12.