Improving technological processes of waffles production using physical methods

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

The proposed physical methods make it is possible to improve processes of pastry cream products manufacturing significantly.

Опис

Ключові слова

wafers, near infrared spectra, ultrasound treatment, microwave treatment, вафлі, ближня інфрачервона область спектра, ультразвукове оброблення, мікрохвильове оброблення, кафедра фізики, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Іmproving technological processes of waffles production using physical methods / V. Nosenko, S. Litvynchuk, V. Dorohovych, I. Tarasenko // Food Science for Well-being (CEFood 2016) : book of abstracts 8th Central European Congress on Food 2016, 23-26 May 2016. – Kyiv : NUFT, 2016. – Р. 37.