Визначення пористості хлібобулочних виробів з використанням інноваційного методу
Вантажиться...
Дата
2015-05
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Проведені дослідження використання цифрового зображення для встановлення пористості харчових продуктів на прикладі хлібобулочних виробів.
Studies using digital image for setting the porosity of the example food bakery products.
Опис
Ключові слова
пористість, хлібобулочна продукція, цифрове зображення, porosity, bakery products, digital image, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Дащинська, О. А., Визначення пористості хлібобулочних виробів з використанням інноваційного методу / О. А. Дащинська, О. О. Петруша, Л. Ю. Арсеньєва // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 28-29 травня 2015 р. – К .: НУХТ, 2015. – С. 164-166