Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28828
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМедвідь, Ірина Миколаївна-
dc.contributor.authorШидловська, Олена Броніславівна-
dc.contributor.authorДоценко, Віктор Федорович-
dc.date.accessioned2019-02-19T10:35:01Z-
dc.date.available2019-02-19T10:35:01Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationМедвідь, І.М. Аспекти застосування лецитинів для виробництва безглютенового хліба / І.М. Медвідь, О.Б. Шидловська, В.Ф. Доценко // Збірник матеріалів ХI Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю «Проблеми формування здорового способу життя у молоді». – Одеса: 2018. - С. 66- 67.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28828-
dc.description.abstractВстановлено доцільність застосування в технології безглютенового хліба лецитину природнього проходження для покращення його якісних показників. The expediency of using natural lecithin in technology of gluten-free bread for improvement of its qualitative indices.uk_UA
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectбезглютеновий хлібuk_UA
dc.subjectлецитинuk_UA
dc.subjectфосфоліпідиuk_UA
dc.subjectтістоuk_UA
dc.subjectgluten free breaduk_UA
dc.subjectlecithinuk_UA
dc.subjectphospholipidsuk_UA
dc.subjectdoughuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанної справиuk_UA
dc.titleАспекти застосування лецитинів для виробництва безглютенового хлібаuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4.pdf133.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.