Low temperatures in food technologies
Вантажиться...
Дата
2013
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
The low-temperature (cryogenous) technology of processing the plant raw materials into biologically active food additives with increased content of vitamins, mineral elements and other precious components important for human organism functioning was designed by the scientists of NUFT, and thereto presented in this article.
Опис
Ключові слова
cryogenous technology, low temperatures, plant raw material, sublimation, криогенная технология, кріогенна технологія, низька температура, низкая температура, рослинна сировина, растительное сырье, сублімація, сублимация, кафедра гуманітарних дисциплін, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Simakhina, G. Low temperatures in food technologies / G. Simakhina, N. Stetsenko, N. Naumenko // Наукові праці Національного університету харчових технологій. — 2013. — № 48. — С. 144-148.